A Dal 2022 - Újabb 10 produkció az élő show-ban

A Dal közösségi felületein jelentettek be további 10 új versenyzőt, így a 40 produkcióból álló mezőny felét, 20 slágergyanús dalt már megismerhetett a közönség. A Petőfi Rádió az Azt üzente… című délelőtti műsorában vette sorra a listát.

Új műsorvezetőkkel, a jövő slágereivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket A Dal következő évada. A műfajában egyedülálló dalválasztó műsorban 40 produkció versenyez azért, hogy elnyerhesse „Az Év Dala 2022” címet. A Dal hete keretében december 15-én a műsor Facebook- és Instagram-oldalán újabb 10 produkció debütált, amelyek szinte kivétel nélkül érzelmes, elgondolkodtató szövegű dalok. Az indulók között ezúttal számos új, eddig kevésbé ismert előadó és zenekar is helyet kapott, akiket a Petőfi Rádió az Azt üzente… című műsorában mutatott be.

Az alábbi dalok már biztos, hogy részt vesznek a versenyben:

Hegedűs Bori és Tempfli Erik – Anya
Ketch – Börtön
Kies – Nem félek
Kijube – Holnap majd elhiszem
Kontraszt – Éberálom
Majoros Csenge – Földöntúli szerelem
MattSet – Most vagy soha
Medroy – Hol a helyem
Napfonat – Mint a zápor
Nova Prospect – Utolsókból elsők

Az elkövetkezendő napokban is érdemes lesz követni A Dal Facebook és Instagram-oldalát, hiszen még péntekig érkezik 10-10 dalcím. Így a hét végére összeáll az 40-es mezőny, amelyek közül egyet jövőre az egész ország dúdol majd és „Az Év Dala 2022” elismerésben részesül. A két műsorvezető, Rókusfalvy Lili és Király Viktor közösségi média felületeit is kísérjétek figyelemmel, melyeken időről időre meglepetések és exkluzív tartalmak várnak!

Légy a részese az eseményeknek az első pillanattól kezdve!

Kövesd A Dal 2022-t!