Június első napján A Dal 2021 nyertes produkciója, az Egyetlen szó tölti be az Aréna Gardent. Az év hazai slágerét jegyző Kaukázus zenekar az idei első szabadtéri koncertjére készül. A szezonnyitó fellépés alkalmából köszönetet mondanak a járványhelyzet hőseinek.

A Dal 2021 nyertese június 1-jén adja idei első koncertjét, amelyen a Duna Televízió nagyszabású showműsorának győztes dala, az Egyetlen szó is elhangzik az Aréna Gardenben. A Kaukázus az alkalmat megragadva köszönetet mond az egészségügyben és az oktatásban dolgozóknak, valamint a rendőrségnek, a tűzoltóságnak és a katonaságnak a helytállásukért, és részükre ingyenes belépést biztosít.

“Arra gondoltunk, hogy a szezonnyitó örömkoncert révén, az újrakezdést szimbolizálva, és a mögöttünk álló események – remélhetőleg – lezárásaként, szeretnénk kifejezni a hálánkat is” – mondta Kardos-Horváth János, a zenekar frontembere, A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója. A zenei stílusokat mesterien ötvöző együttes garantált kikapcsolódást és hamisítatlan Kaukázus hangulatot ígér.

Borítókép: Budapest, 2021. március 13. A Dal 2021 győztese, a Kaukázus együttes a televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. március 13-án. MTI/Cseke Csilla