Rókusfalvy Lili

fotó: Madaras-Czinszky Andrea

A Duna műsorvezetőjének ötéves korától a tánc a szenvedélye. 15 évesen már egy felnőtt kortárstánc-társulat tagja lett, innen hozza mindazt, amik segítik őt a munkában: az alázatot, a figyelmet, a kitartást és az összpontosítást. Bár 18 évesen felhagyott a tánccal, az LGT táncképek című produkciójának felújított változatában 15 év elteltével ismét megcsillogtatta tudását. A nézők láthatták már táncra perdülni A Dal, a Csináljuk a fesztivált!, valamint a Petőfi Zenei Díjátadó parkettjén is.

2015 márciusában kezdődött a televíziós pályafutása. Gyakornokként került a közmédiához. Fél év alatt szerkesztő-riporter, majd műsorvezető lett a Petőfi TV-nél. A csatorna nemcsak a televíziózás iránti szenvedélyét hozta meg, hanem egy interjúnak köszönhetően ismerte meg szerelmét, férjét, két gyönyörű gyermekük is született. A mindennapok így még izgalmasabbak és boldogabbak számára, viszont ugyanolyan pörgősek, csak már máshogy. A családi életét és a munkáját tökéletesen össze tudja hangolni.

A nézők olyan műsorok háziasszonyaként ismerhetik, mint az Én vagyok itt, a Nagyszínpad, a Mesterember, a Családvarázs/Családmeséink, a Családi kör, a Petőfi Zenei Díjátadó, a Csináljuk a fesztivált! vagy A Dal.

Rókusfalvy Lili büszke rá, hogy mindig testhezálló, kihívással teli felkéréseket kap, és minden egyes munkájában megadatik neki a fejlődés lehetősége. A Duna showműsorainak háziasszonya már otthonosan mozog A Dal színpadán, negyedik alkalommal vezeti a dalversenyt.