A Dal 2019

Felhívás – Az én apám fotópályázat

Pápai Joci „Az én apám” című dalával nyerte meg A Dal 2019 műsort, így ő képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon Tel-Avivban. A dal Joci és az édesapja közötti rendkívül személyes és mély kapcsolatról szól: ezt az apa-gyermek viszonyt tervezzük megmutatni az Eurovíziós színpadon is.
 

Ehhez a Ti segítségetekre is szükség van!

Kérjük, hogy küldjetek nekünk egy vagy több fotót az édesapátokról, amelyeknek „Az én apám” színpadképéhez és A Dal című műsorhoz kapcsolódó egyéb felhasználásához engedélyt is tudtok adni.. Nagyméretű fotókat küldjetek, amelyek minimum 2000x2000px felbontásúak. Lehetőleg csak az édesapátok szerepeljen a képen.
Természetesen az édesapák saját maguk is jelentkezhetnek, nyugodtan küldjetek be magatokról fotót!

A fotókat az adal@mtva.hu email címre várjuk március 31. éjfélig. Kérjük, a fotó beküldésével egyidejűleg add meg*:
– neved,
– e-mail-címed,
– telefonszámod,
– amennyiben nem múltál még el 18 éves, törvényes képviselőd nevét (a fotó kiválasztása esetén az Ő aláírására is szükség lesz).
Az MTVA a beküldött felvételek közül „Az én apám” című dalhoz illeszkedő, színpadképnek is alkalmas fotókat választja ki.

A színpadképhez kiválasztott képek beküldőivel e-mailben felvesszük a kapcsolatot, és elküldjük a felhasználáshoz szükséges, aláírandó nyilatkozatot, illetve szerződést.

Ha szeretnéd, hogy édesapád ott legyen az Eurovíziós színpadon Pápai Joci produkciójában, küldd el a fotóját!

*A fotó és a kért adatok fenti e-mail címre történő küldésével a Pályázó elismeri, hogy teljes körűen megismerte és feltétel nélkül elfogadja a Pályázat Részvételi szabályzatát („Szabályzat”) és az annak részét képező adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

A végzett adatkezelésre vonatkozó bármely információért a Beküldő az MTVA-hoz fordulhat az adatvedelem@mtva.hu e-mail címen.
Az MTVA kifejezetten felhívja a Beküldő figyelmét, hogy az adatkezeléshez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez azt eredményezi, hogy az MTVA minden elvárható intézkedést megtesz, hogy a Beküldő által küldött kép ne jelenjen meg a Dalfesztiválon.

A jogérvényesítés lehetőségei:
A Beküldő az adatkezeléssel kapcsolatos kérelmét az adatvedelem@mtva.hu e-mail címen jelentheti be.
Jogainak megsértése esetén a Beküldő az MTVA székhelye szerint illetékes törvényszékhez (jelenleg a Fővárosi Törvényszék), vagy – választása szerint – a lakóhelye, ennek hiányában pedig tartózkodási helye szerint illetékes törvényszékhez fordulhat.
A Beküldő a bíróságok illetékességéről a következő honlapon tájékozódhat: http://birosag.hu/ugyfelkapcsolati-portal/illetekessegkereso
A Beküldő továbbá panasszal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz a lenti elérhetőségek valamelyikén, és vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye áll fenn.

A hivatal elérhetőségei:
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet Fasor 22/c.
Tel.: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://naih.hu

Kapcsolódó Cikkek