A Dal 2019

Pápai Joci Tel-Avivban forgat

Vasárnap érkeztek Jociék Izraelbe, ma pedig már meg is kezdődtek bemutatkozó klipjének felvételei. Ezeket a képsorokat a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon történő fellépései előtt láthatják majd a televíziónézők.
 

A magyar zenész vasárnap délután már táncos főpróbán vett részt a versenyzőt és Izraelt egyszerre bemutató klip koreográfusával és táncosaival. A klip felvételeit hétfőn fejezik be egy izraeli történelmi helyszínen.

„Először járok Izraelben, nagyon hálás vagyok a sorsnak érte, fantasztikus hely”– mondta el A Dal 2019 nyertese a helyszínen az MTI-nek.

A bemutatkozó filmek koncepcióját az izraeli szervezők alkották meg, a különleges helyszíneken az eurovíziós énekesek helyi táncosok körében Izrael történelmi és vallási emlékhelyein jelennek meg.

„Nagyon profik, látják rajtam, hogy nem vagyok táncos és mindenben segítenek”– tette hozzá Pápai Joci. Elmondta, hogy a májusi színpadra lépés előtt mindenképpen szeretné látni Jeruzsálemet, úgy érzi, ez erőt ad majd a versenyzéshez.

Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválon a május 14-i elődöntőn fogja elénekelni Magyarország képviseletében Az én apám című számot és ha sikerül továbbjutnia, akkor a május 18-i döntőben ismét felléphet.

Joci A Dal történetében az első előadó, akinek kétszer sikerült megnyernie a válogatót, hiszen két évvel ezelőtt Origo című dalával már győzött és képviselte az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. lett.

A 37 éves előadó tizenöt éve szerepel zeneszerzőként és szövegíróként is a hazai könnyűzenei színtéren. Mostani győztes dalát, Az én apámat Molnár Ferenc Caramellel közösen írta. Mint a döntőben elmondta, a dal a szeretetről szól.

Forrás: MTI

Kapcsolódó Cikkek