A Dal 2019

A Dal 2019 - Hírek

A Dal 2019 – a második elődöntőhöz érkezett a dalválasztó show

Négy dal már biztosan szerepel A Dal 2019 döntőjében, hozzájuk csatlakozik a szombati, második elődöntőből újabb négy produkció.

A február 16-i második elődöntőben az alábbi előadók dalai versenyeznek:
Antal Tímea feat. Demko Gergő – Kedves Világ!
Fatal Error – Kulcs
Mocsok 1 Kölykök – Egyszer
Nagy Bogi – Holnap
Nomad – A remény hídjai
Oláh Gergő – Hozzád bújnék
Pápai Joci – Az én apám
Ruby Harlem – Forró
Szekér Gergő – Madár, repülj!

A szombati adásban kiderül, hogy kinek ítéli a szakmai zsűri „A Dal 2019 Legjobb Dalszöveg Írója” különdíjat.

A múlt szombati első elődöntőben az Acoustic Planet Nyári zápor című dala 45 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől. Szintén bekerült a fináléba Petruska, aki a Help Me Out of Here című dalt adta elő és Vavra Bence, aki a Szótlanságot énekelte; mindketten 42 pontot szereztek.
A negyedik továbbjutó a nézők szavazataival a The Middletonz és a Roses című dal lett, így őket is láthatjuk a döntőben. Az adásban átadták a „A Dal 2019 Felfedezettje” különdíjat, amelyet az Acoustic Planetnek ítélt a zsűri.

Február 20-án éjfélig továbbra is lehet szavazni a dalok akusztikus feldolgozásaira A Dal Akusztik online szavazás keretében a www.adal.hu oldalon az Akusztik menüpont alatt. A győztest a műsor döntőjében jelentik be.

A Dal adásai után, 21.40-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.

Érdemes követni A Dal 2019 honlapját, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalát is, ahol már az adások előtt megnézhetjük, hogyan készülnek a versenyzők a szombati napra. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal 2019 – szombatonként 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán.
A Dal Kulissza – Minden, amit tudni akartál A Dalról – A Dal adása után 21.40-től a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén

Kapcsolódó Cikkek