A Dal 2019

A Dal 2019 - Hírek

Amikor a zene a szótlanságot is betölti

Új év, új lehetőség – így tekint az életre Vavra Bence, aki A Dal színpadára harmadszor is fellép. A Dal 2019-ben Szótlanság című szerzeményével jutott be, amelynek zeneszerzői között az énekes mellett Diaz és Kozma Kata is ott van.

Vavra Bence a megújulás mestere. Zenei karrierje 2013-ban kezdődött, amikor ByTheWay nevű zenekarát egy tehetségkutatóban felfedezték. Bence azóta új útra lépett és szóló énekesi karrierbe kezdett, nem kevés sikerrel. Miután a ByTheWay-jel Free to Fly című dalukkal a középdöntőig jutottak 2015-ben, három évvel később, 2018-ban már önállóan indult Ceasefire X néven Satellites című dalával. A Dal 2018-as szériájában is a középdöntőig jutott Bence.

Fotó: Lakos Gábor

Fotó: Lakos Gábor

A Dal 2019 ismét megújulást hoz Vavra Bence életében, hiszen idén már saját nevén, Vavra Benceként indul és magyarul énekel. Bence azért tartotta fontosnak ezt a változást, mert szerinte a magyar közönség szívéhez igazán csak magyar dalszövegű szerzeménnyel lehet közel kerülni. Szótlanság című dalának dalszöveg írói, a zenei életben jól ismert Fodor Máté és Csöndör László, vagy ismertebb nevén, Diaz.

Hogy a megújulás milyen sikereket tartogat Bence számára, azt A Dal 2019 első élő adásaiból, január 19-étől megtudhatjátok!

Kapcsolódó Cikkek