A Dal 2019

Egy jól ismert énekes vadonatúj zenekarral A Dal 2019 színpadán

Sokaknak okozott meglepetést A Dal 2019 sajtótájékoztatója, amikor kiderült, hogy Kállay-Saunders András visszatért A Dal színpadára. Idén azonban nem szólóban, hanem zenekarának dala jutott a legjobb 30 közé, így Roses című dalukkal mérettetik meg magukat a dalválasztó showműsorban.

A januárban induló showban az énekes egy teljesen új formációval próbál majd szerencsét. A zenekarban Andrásnak egy iráni származású rapper is a társa lesz. Farshad Alebatool Hollandiában nőtt fel, öt éve él Magyarországon. Agresszív rap stílusa metaforikus szövegképei és humora tették népszerűvé.

A formáció másik tagja Fehér Holló Attila, aki zenei producerként dolgozik. FLATBAND nevű együttese két kismelemezt és egy nagylemezt adott ki. Az együttes nevét később The Palace-ra keresztelték, a banda hangzása elektronikus és pop elemeket vegyít alternatív rockkal. A The Middletonz projekt egy izgalmas zenei kirándulás számára, mert olyan kohéziót és alkotó energiákat érez Kállay-Saunders Andrással és Slashsel, amiből érzése szerint nemzetközi sikerű projekt is lehet.

fotó: Lakos Gébor

Kállay-Saunders Andrást neve mindenki számára ismert, a New Yorkból származó amerikai–magyar énekes nyerte meg A Dal 2014-et Running című dalával, amellyel 5. helyezést ért el Koppenhágában. 2015 tavaszán jelent meg debütáló nagylemeze Delivery Boy címen. Részt vett A Dal 2016-ban és A Dal 2017-ben, Who You Are és 17 című dalaival. 2018-ban jelentette meg második lemezét, Grind címmel.

A Dal 2019-be a formáció Roses (Rózsák) című szerzeményével méretteti meg magát.

Kapcsolódó Cikkek