A Dal 2019

Énekesnő, aki életében a család mellett a zene is óriási szerelem

Pici madár, azaz Little bird – ezzel a dallal várja a közönséget a képernyők és a hangfalak elé Diana. Rakonczai Viktor és Tamara Olorga közös munkája Diana előadásában ugyanis bekerült a legjobb 30 dal közé A Dal 2019 versenyében.

A Budapesten született Dianának bár a zene kislánykora óta a mindennapjainak része, tanulmányait teljesen más területen folytatta. Diplomáit újmédia grafikus, illetve kommunikáció és média szakon végzett tanulmányait követően vehette át.

Fotó: Lakos Gábor Fotó: Lakos Gábor

Életében a legfontosabb helyet mindig is családja, férje és kislányai fogja betölteni, azonban a szívében az örök szerelemnek, a zenének is marad hely. A kétgyermekes édesanya fejében öt évvel ezelőtt született meg az elhatározás, hogy zenei képzését szakmai segítség mellett, egy énektanárral folytatja. Így jutott el Szatmári Orsihoz, aki mellett rengeteget fejlődött az elmúlt évek során.

A többéves zenei képzése után Diana idén érezte elérkezettnek az időt arra, hogy egy egész ország előtt megmutassa magát és tehetségét. A Dal 2019 színpadán első alkalommal köszönthetjük a fiatal énekesnőt, aki a legjobb harminc közé került Little bird című dalával próbálja majd meggyőzni a zsűrit és a közönséget arról, hogy az övé az év dala.

 

Kapcsolódó Cikkek