A Dal 2019

A Dal 2019 ítészének lenni hatalmas felelősséget jelent

Hatalmas megtiszteltetésnek, egyben óriási felelősségnek érzi Vincze Lilla, hogy idén először A Dal 2019 egyik zsűritagja lehet. Az énekesnő szerint ugyanis nagyon erős az idei mezőny, a zsűrinek pedig nemcsak a legjobb dalt kell megválasztania, arra is törekednie kell, hogy teret adjon a kevésbé ismert tehetségek bemutatására is.

Megújult zsűrivel várja a nézőket a képernyő elé a Duna Televízió dalválasztó show-ja, A Dal 2019. A már gyakorlottnak számító Mező Misi és Both Miklós mellett Nagy Feró és Vincze Lilla véleményezi majd az élő show-ba bejutott legjobb 30 előadót.

Vincze Lilla a nyolcvanas évek második felében a Napoleon Boulevard énekesnőjeként vált ismertté, jelenleg szólóban dolgozik, emellett zenepedagógusként is tevékenykedik, és izgatottan várja új feladatát, a zsűrizést.

„Nagyon boldog vagyok. Azt gondolom, hogy nekem itt a helyem! Olyan otthonosan érzem magam ebben a szerepben és nagyon jó érzés, hogy bár négy különböző generációból származó zsűritagról van szó, mégis rengeteg mindenben együtt érzünk, együtt gondolkodunk a saját területükön” – mondta Vincze Lilla.

Az énekesnő szerint nem lesz könnyű dolga a négytagú zsűrinek, nagyon erős ugyanis az idei mezőny. Ráadásul úgy véli, A Dal 2019-nek kettős rendeltetése van.

„A műsor szerepe nemcsak az, hogy megtaláljuk a győztes dalt, ami nemzetközileg képviseli Magyarországot, hanem az is, hogy olyan eredeti személyiségek, zenekarok, zenészek, tehetségek is bemutatkozhassanak, akikről eddig szinte semmit nem hallottunk.” – nyilatkozta Vincze Lilla.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy mi alapján fogja értékelni a produkciókat.

„Elsődleges a dal, hiszen dalt választunk, de egy dal élete azon is múlik, hogy milyen a közvetítője. Legalább annyi hangsúlya van a személyiségnek, a hangnak, az előadott világnak, mint magának a műnek. Szerintem egyben fog ez működni”– mondta Vincze Lilla.

Kapcsolódó Cikkek