×

Blog

Hírek

Minden az Euróvízióról szól Stockholmban!

Nem csak a Globe Aréna körül nagyon a felhajtás Stockholmban, hanem az egész város euróvíziós lázban ég.

A Globe Aréna kulisszái - a szombati döntő próbáján jártam

Az Euróvíziónak otthont adó Globe Arénában jártam, ahol éppen a szombati döntő első próbája volt.

Kulissza titok: így dolgoznak a sajtósok az Euróvízión

A sajtó munkatársai sokszor éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy mindent megmutassanak a nézőknek - az Euróvízió munkatársai pedig mindent megtesznek azért, hogy az újságírók a leghatékonyabban tudjanak dolgozni.

Óriási hangulatban szurkoltak Freddie-ért!

A Március 15. téren a KIOSK Budapest teljesen megtelt rajongókkal, barátokkal és zenésztársakkal, akik mindannyian azért jöttek el, hogy élőben szurkoljanak a Magyarországot képviselő Freddie-nek!

Szurkolj velünk, együtt, élőben Freddie-nek!

Az idei évben több újdonsággal hozzuk el nektek az igazi euróvíziós érzést! Május 10-én kedden, valamint május 14-én szombaton közös Euróvízió nézésre hívunk mindenkit, hogy veletek együtt, élőben drukkoljunk Freddie-nek!

Euróvízió 2017 Budapest - jól hangzik?

Végighallgattam az idei indulók dalait, és készítettem egy top 5-ös listát, amiben megpróbáltam megtippelni a saját helyünket is.

Mindenki drukkol Freddie-nek!

A Dal videobloggereként úgy gondolom, nem csak az a dolgom, hogy a saját véleményemet közvetítsem felétek, hanem, hogy ti is elmondhassátok, mit gondoltok az idei dalunkról.

Freddie elfoglalta helyét az Euróvízió színpadán

Freddie és csapata már vasárnap kiutazott Svédországba, hiszen a próbák ezen a héten kezdődtek. A magyar előadó már hétfőn színpadra állt és belevetette magát a munkába.

250 éve szabad a szó Svédországban

Mielőtt kiutazom Svédországba tudósítani, úgy döntöttem, hogy egy egyik kicsit jobban megismerem magát az országot is.

Duettet énekelt a svéd nagykövet Freddie-vel!

Ellátogattam Freddie egyik próbájára, ahova nem sokkal később Niclas Trouvé, a svéd nagykövet is megérkezett. Amikor elsőnek találkoztam Niclas Trouvé-vel, nagyon pozitívan csalódtam.