Korkóstoló: Minimum fél Ázsia konyhája, egyetlen étteremben

Az október 5-i adás tartalmából
 
Hallgassa meg!

Világutazás ízekben. Minimum fél Ázsia konyhája egyetlen étteremben Rákoskeresztúron.

Ízléses vendéglátás. Magyarországi szállodák és éttermek dizájnversenyének tapasztalatairól mesél Varró Zoltán, a Gastro design award 2017 nemzetközi zsűrijének elnöke.

Mi szem, szájnak ingere egy helyen. Igényes, magyaros ízek az ötcsillagos pesti hotel többszörösen díjazott éttermében.

Lovaknak keresett helyet, szőlőnek és bornak talált otthont. A szentgyörgyhegyi borbirtok és a különleges Tabunello története.

A hegedűkészítő szenvedélye. Egy finom olasz fekete Guminár Tamással.

MEGSZÓLALÓK:
Kis Attila, a Bambu tulajdonosa
Esze Balázs, a Bambu séfje
Varró Zoltán dizájner
Török Máté menedzser, Deák St. Kitchen
Sugár Róbert séf, Deák St. Kitchen
Török Csaba, a 2 Ha Szőlőbirtok és Pincészet tulajdonosa
Guminár Tamás hegedűkészítő

Korkóstoló – Kossuth – november 5., vasárnap, 9:30 

Korábbi adások>>>

Olvasson tovább