×

Korkóstoló: Étkezési szokások az Ószövetség idején

Az október 29-i adás tartalmából
 

– Lélekápoló, gyomorkényeztető reggelik. Kényelmes napindító a pszichológus kávézójában.
– Séfsiker. Elsőként végzett a régióban a szakácsversenyen, és már biztosan ott lesz a malajziai döntőben Murányi Mercédesz és Adamek Balázs.
– Hódít a letisztult, természetes skandináv stílus a konyhaművészetben. Mintakövető budapesti bisztróban jártunk.
– Mit evett Mózes? Étkezési szokások az Ószövetség idején.
– Az omlós kacsasülttől a rakott kelig, amely nemcsak finom, hanem még szépséges is. Korkóstolós beszélgetés Kerekes Éva színművésznővel az otthon ízeiről.

Hallgassa meg!

MEGSZÓLALÓ:
Benke Valéria pszichológus, az Ébresztő kávézó vezetője;
Murányi Mercédesz séf;
Adamek Balázs séf;
dr. Kőszeghy Miklós, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem docense;
Tóth Szilárd séf, Innio Bisztró;
Boldizsár Máté tulajdonos, Innio Bisztró;
Kerekes Éva színművésznő, az Örkény Színház társulatának tagja.

Korkóstoló – Kossuth – október 29., vasárnap, 9:30 

Korábbi adások>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább