Lendület: Altorjai Sándor rendhagyó javaslata

Az október 26-i adás tartalmából
 

A Lendület következő epizódja október 26-án, csütörtökön 16:10 órától látható az M4 csatornán, a műsor több témával is foglalkozik,  például lesz akrobatikus torna, és egy remek hírt is megosztunk a nézőkkel.

Az Ígéret földjében rendhagyó módon nem pontozunk, hanem Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára az utánpótlás kapcsán bejelenti, hogy a Magyar Torna Szövetség javaslatot tett a Nemzetközi Torna Szövetségnek (FIG) junior világbajnokság megrendezésére, a FIG pedig letette voksát, és már az is elképzelhető: Magyarország lesz a házigazda 2019-ben. A Tökéletes mozdulat a MATSZ egy másik szakágáról, az akrobatikus tornáról szól, ugyanis első alkalommal került megrendezésre a Budapest Acro Cup elnevezésű nemzetközi akrobatikus torna klubverseny, amelynek a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok adott otthont.

A viadalon szereplő akrobatikus tornászokon kívül vezetőségi tagok is megszólalnak, így Vincze Gábor, a szakág elnöke. Az Egy nehéz napban a 2. osztályú tornászok mutatkoznak be, amely azért is különleges, mert most először kerülnek górcső alá. A Különvéleményben szintén ezzel a témával foglalkozunk, Rácz Attila egykori válogatott tornásszal, az M4 szakértőjével az 1. és a 2. osztályok közötti különbségekre is fényt derítünk. A Ha én ezt a klubról egyszer elmesélem rovatunkban a túrkevei tornászok mutatkoznak be, hiszen a jövőben a KNIR DSE sportolói is saját teremben készülhetnek.

Lendüljenek velünk!

Lendület – M4 – Október 26., 16:10

Tovább a Lendület oldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább