Egyéb

Napközben: Megújuló budapesti piacok

Az október 24-i adás tartalmából

Jelentősen megnőtt az elmúlt években az örökséget visszautasítók aránya Magyarországon, a jelenség oka, hogy a válság óta egyre több az adóssággal terhelt hagyaték – a közjegyzők tapasztalatai szerint ma már 10-ből 7 hagyaték szinte biztosan érintett valamilyen hitellel. Ilyenkor legtöbbször az örökség visszautasítása a megoldás, ám, ha az örökös kiskorú, ehhez a gyámhivatalnak is hozzá kell járulnia.

Hallgassa meg!

Kémény-ügyek. Tényleg baj, hogy a családi házakat kiveszik a kötelező kéményellenőrzés alól, vagy normális elvárás, hogy mindenki gondoskodjon a saját biztonságáról? Valóban fölöslegesen kifogásolnak mindent a kéményseprők, vagy csak nem szeretünk fizetni? Mindent a kéményekről fél 10 és 10 óra között.

Hallgassa meg!

Megújuló budapesti piacok – Újpesten hamarosan elkészül az új vásárcsarnok, Békásmegyeren nemrégiben kezdték az építkezést. Mi a tapasztalat, ami öröm a vevőknek, az jó a piacosoknak is? Vajon az új környezettel magasabb árképzés is jár? A vásárlás színterei évezredek óta közösségi terek is. Mennyire igaz ez vajon a mai fővárosi vásárcsarnokokra?

Hallgassa meg!

Gimnáziumok rangsora. Megjelent a gimnáziumok rangsora, ismét tallózhatnak a szülők a középiskolák között. Hogyan, milyen szempontok szerint áll össze egy sorrend? És egyáltalán, milyen szempontok szerint érdemes választani?

Hallgassa meg!

 Napközben – Kossuth – október 24., kedd, 9.00

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább