×

Egyéb

Napközben: Sok családot érint a konvektor és a kazán cseréje

Az október 20-i adás tartalmából
 

Egy magyar ember általában harmadannyit sem mozog, mint amennyit az Egészségügyi Világszervezet javasol, a sófogyasztásunk viszont háromszorosa az optimálisnak. Az életmóddal kapcsolatos betegségek kezelése csaknem ezermilliárd forintba kerül a magyar gazdaságnak, így a hatékony életmódorvoslás nemcsak népegészségügyi, de gazdasági érdek is. Az orvostudomány egy viszonylag új területe a gyakori betegségek életmódváltáson alapuló kezelésével foglalkozik. Mi is az életmódorvoslás?

Hallgassa meg!

 

Sok családot érint a konvektor és a kazán cseréje még októberben is. Sokan nem tudják, hogy létezik egy hitelesített szakemberlista, amivel elkerülhetik a kóklereket. Ez a lista megyékre lebontva tartalmazza a szolgáltatónál is elfogadott, vizsgával rendelkező szakemberek elérhetőségeit. Hogyan készítsük fel a fűtésrendszert a téli használatra?

Hallgassa meg!

 

A fogyasztóvédelem műszakilag megvizsgálta a kerékpárokat, kiegészítőket, görkorcsolyákat, rollereket, és ezek közül 26-ot kivont a forgalomból. Mit vizsgáltak, miért volt szükség a szankcióra? Mire figyeljünk a vásárlásuknál?

Hallgassa meg!

 

Műsorunk utolsó félórájában egy bakonyi túrára hívjuk hallgatóinkat és megismerhetjük Bozsik gazda kertészeti tanácsait

Napközben – Kossuth – október 20., péntek, 9.00

Szerkesztő: Bakos Csaba 
Műsorvezető: Ujhelyi Zoltán
Gyártásvezető: Rácz Szilvia

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább