×

Magyarország Szépével töltöttünk egy napot a világverseny előtt!

Koroknyai Virág szűk egy hónapot tölt Kínában a Miss World világversenyen, méghozzá teljesen egyedül!

A versenyzők ugyanis nem vihetnek magukkal stábot, nem segítheti őket menedzser, sem beauty team. Virág egy háziversenyen vesz részt, ahol öt másik társával lesz csapatban, és három fordulóban mérik össze tudásukat a többi indulóval.

Többek között nyitóbeszédet kell tartaniuk, később a műsorvezetők és a közösségi oldalakról érkező kérdésekre kell válaszolniuk, végül pedig A nap kérdésére kell minden egyes lánynak választ adnia.

A zsűri a közönség, ők szavazzák majd meg, kit találnak a legjobbnak. A csapatok 1. helyezettje automatikusan kvalifikálja magát a világdöntőre. A műsorban csak 40 ország szépsége szállhat harcba a Miss World koronáért. Fontos, hogy Virágra mi is szavazhatunk a Miss World oldalán, mivel 20 fő a csapatversenyekből, 15 fő a zsűri kvalifikiációja alapján, míg 5 lány a napi aktuális online szavazásokon keresztül juthat be.

A döntőben aztán 3 kűrben vonulnak fel a kifutóra a szépségek: nemzeti öltözetben, estélyiben és egy dizájner ruhában. Virág öltözékét Merő Péter készítette el, nemzeti ajándékként pedig egy porcelánt visz.

Nézzétek meg, milyen volt az indulás előtti egyik utolsó napja!

Ha a teljes Petőfi TV-s interjúra kíváncsiak vagytok, itt találjátok:

Tovább a műsor oldalára >>>