Marketingesből pék. Újabb történet egy különleges pályaváltásról káprázatos, frissen sült kenyérillatban.
Mi az gasztromarketing, mit csinál a gasztromarketinges? Munkájáról mesél „a jóbornak is kell a cégér” ideológia mai képviselője.
Olaszrizling Nagykóstoló ötödször. Kamocsay Ákos mesél újabb sikert hozó boráról.
Asztalnál, a régi iskola tanításai szerint készülő magyaros étkek a belvárosi bisztróban, ahol még lovag is van a konyhában.
Ízes emlékmorzsák a legendás orosházi vakációkból és az avasi dédi vendéglőjének maradványaiból. Vida Péter színész palócleveses, jó boros, baráti főzéses történetei.
MEGSZÓLALÓK:
Zeliska Orsi, a Péklány Kézműves Pékség vezetője
Varga Sári gasztromarketinges
Kamocsay Ákos borász
Magyar Zoltán, az Evidens Étterem vezetője
Vida Péter színész
Korkóstoló – Kossuth – október 15., vasárnap, 9:30
Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.