Napközben: Apának lenni

Az október 11-i adás tartalmából
 

Hét végén zajlott le a Hatodik Közétkeztetési szakácsverseny egyik területi elődöntője. A verseny nem csupán az iskolai menzai ételekről és a diákokról szól, de mindazokról a felnőtt százezrekről is, akik munkahelyi, közintézményi, pl. kórházi konyhák ételeit fogyasztják. Milyen egyszerű fogásokkal tehető ízletesebbé és kívánatosabbá a feltálalt étel?

Hallgassa meg!

Férfiak a médiában, a felsőoktatásban, vagy cégvezetői székben. Egy hétfői tudományos konferencia olyan témákat tárt a hallgatóság elé, amelyek segítenek formálni a társadalomban aktív szerepet vállaló férfiak apává alakulásának nem könnyű folyamatát. Helyes időbeosztás, egyensúly a család és munka között, a családban felnövő fiúgyerek apa képének alakulása, felkészülés az apa-szerepre.

Hallgassa meg!

Októberben változnak egyes fapados légitársaságok kézipoggyászszabályai. Ennek kapcsán hasznos tudnivalókról, idegenforgalmi trendekről, utazási irodák szerepéről beszélgetünk.

Hallgassa meg!

E hónapban lehet csatlakozni egy on-line Kodály versenyhez, amely hazai és külhoni magyarok számára is a nagy zeneszerző és pedagógus életművét hivatott népszerűsíteni és középpontba helyezi a népdaléneklés, szolmizálás fontosságát a mindennapokban.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – október 11.,szerda, 9.00

 

szerkesztő: Kuti-Hajdufy Eszter
műsorvezető: Horváth Szilárd

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább