Parádés fagyi. Csillagos körte-vanília sorbet és győztes bonbonok.
Magyar séf sikere a Chainne des Rotisseurs-ön. Fekete dobozban rejtőzködő alapanyagokból kellett kiemelkedőt alkotni a fiatal szakácsok világversenyén.
Palackba zárt hónapok és napsugarak. Borok, amelyek a Mátra üzenetét hordozzák.
Szép vasárnapi ebédek kultusza. Szakdolgozatba és dizájnos fogásokba öntött nagyrészt ehető családi emlékek.
Freestyle-ban összepattintott étkek. Hogyan is ténykedik a konyhában Sena Dagadu, az underground énekes?
MEGSZÓLALÓK:
Erdélyi Dóra, a budapesti Bonbonier csokimanufaktúra tulajdonosa
Pereszlényi Alexandra, a Gundel étterem sous-séfje
Orbán Tamás, a Dominium Pincészet tulajdonosa
Góg Angéla food designer
Sena Dagadu énekes, Irie Maffia
Korkóstoló – Kossuth – október 1., vasárnap, 9:30
Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.