Korkóstoló: Ahol nem csak az uszony ropogós

A szeptember 10-i adás tartalmából
 
Hallgassa meg!

Ahol nem csak az uszony ropogós. Keszeg, kárász, harcsa és süllő az országszerte terjeszkedő halsütödék kínálatában.

Cukrászda a természetesség jegyében. Kicsiny, környezetbarát ízműhely Sopronban.

A diplomácia gasztronómiája. A magyar külképviseletek séfjeinek borokból és regionális étkekből tartott évi felkészítésén jártunk.

Hobbiból megélhetés. Multinál dolgozott, de privát kézműves sörfőzésre váltott, most épp Zalaegerszeg sörét tervezi.

Harminc éve sült-kolbásszal búcsúzott a húsevő életmódtól Hevesi Tamás. Az énekes ezt azóta is jó döntésnek tartja.

Megszólalók:
Cipott Nikolett, a Keszegsütő egyik munkatársa
Fábián Erika, a soproni CSÍZműhely tulajdonosa
Ruprecht László szaktanácsadó séf
Boris Lászlóval, a strasbourgi nagykövetség séfe
Elekes Ferenc a zalaegerszegi ELF kisüzemi sörfőzde alapítója
Hevesi Tamás énekes és labdarúgó edző

Korkóstoló – Kossuth – szeptember 10., vasárnap, 9:30 

Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória

Korábbi adások>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább