Lendület: Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál

Az augusztus 31-i adás tartalmából.
 

A Lendület következő epizódja augusztus 31-én, csütörtökön 08:20 órakor látható az M4 csatornán, amelynek középpontjában az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál áll.
Az EYOF az utánpótlás tornászok legrangosabb nemzetközi versenyének számít, amely kétévente kerül megrendezésre, a 2017-es esztendőben Győr városa adott otthont az eseménynek.

Az Egy nehéz napban kiderül, hogy az utánpótlás tornászai, Fehér Nóra, Schermann Bianka és Mészáros Krisztofer hogyan élte meg ezt a nagyszabású rendezvényt, mekkora élmény volt számukra hazai közönség előtt szerepelni, és mit jelent az EYOF-on való részvétel. Továbbá Puskás Jenő utánpótlás szövetségi kapitány összegzi a fiúk teljesítményét, majd Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász is megszólal, aki EYOF- nagykövetként volt jelen a viadalon.

Az Ászok ásza rovatban a megmérettetés legeredményesebb egyéni versenyzőjével, Bácskay Csengével beszélgetünk, a Különvéleményben pedig a szokásokhoz híven Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke nyilatkozik. Az Ígéret földjében Draskóczy Imre női szövetségi kapitány a hölgyek versenyen nyújtott teljesítményét pontozza, végül pedig a Ha én ezt a klubról egyszer elmesélem rovatunkban Altorjai Sándor, a MATSZ főtitkára a győri viadal rendezéséről is mesél. amely egyben kiváló főpróba volt a szeptember 8. és 10. között megrendezendő szombathelyi FIG Challenge Világkupára.

Lendüljenek velünk!

Tovább a Lendület oldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább