×

Egyéb

Napközben a halőrzésről és a horgászturizmusról

Az augusztus 11-i adás tartalmából.
 

– Egyre nagyobb figyelmet fordítanak az önkormányzatok a gyermekek közlekedésbiztonságára. Az országban már a tizedik óvodai KRESZ-parkot adta át Szolnokon a GRSP Magyarország Egyesület, a gyerekek gyalogátkelőhelyeket fogadtak örökbe, a buszokon pedig a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság “Tiéd a döntés!” elnevezésű kampányának plakátjait láthatják kicsik és nagyok! Kezdődik az iskola. Hogyan készüljön fel a szülő és a gyermek a megnövekedő forgalomra? Kik és hogyan segítik megteremteni a gyermekek közlekedésbiztonságát?

Hallgassa meg!

– A nagy meleg a kismamákat is igencsak megviseli. A szervezetben folyamatosan pótolni kell a gyorsan ürülő tápanyagokat, vitaminokat. Milyen legyen a kismama étrendje? Érdemes-e terhes vitaminokat szedni, ha igen mikortól és meddig? Hogyan szolgáljuk legjobban az anyuka és a baba egészségét.

Hallgassa meg!

– A halőrök munkáját segítik azok a motorcsónakok, amelyeket a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a héten kapott meg a MOHOSZ. Mit tapasztalnak a horgászok az idei nyáron? Működik-e a halőrzés? Hogyan alakul a horgászturizmus, és mennyiben számít bele a turizmus-üzletágba.

Hallgassa meg!

– Bozsik gazda kertészeti tanácsai és aktuális kis színes téma: szombaton lesz Jászkiséren a hagyományőrző szántóverseny és veterángép-bemutató.

Napközben – Kossuth – augusztus 11., péntek, 9.00

Műsorvezető: Czifra Szilvia
Szerkesztő: Bakos Csaba
Gyártásvezető: Rácz Szilvia

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább