Borral megvadított jégkrémek forradalma. Avagy amikor a rozéfröccs epresen is visszanyalhat.
Bor és vitorlázás. A hullámokat szelő borászoknak még a naplementéhez is van boros forgatókönyvük.
Saját sonka, saját bor. Budakalászi vendéglő és borház 121 évre visszanyúló hagyományokkal.
Kóstolni kötelező! Állítja a soproni cukrászmester, aki a nagyapja példáját követi és hisz a csoki mindenhatóságában.
Az irodalom meg az étel. Temesi Ferenc Kossuth-díjas író szerint a főzéshez és az íráshoz pont ugyanazok a tulajdonságok szükségeltetnek.
Meszolalók:
Szegő Fruzsina, a DiVino kommunikációs csapatának egyik munkatársa;
Szabó Milán, az Anjuna Ice Pops vezetője;
Bujdosó Ferenc balatonboglári borász;
Schieszl Konrád, a budakalászi Schieszl Vendéglő és Borház tulajdonosa;
Drávai Dávid, a soproni Hoffer cukrászda tulajdonosa;
Temesi Ferenc Kossuth-díjas író.
Korkóstoló – Kossuth – július 30., vasárnap, 9:30
Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.