A Balaton-Felvidék fejlődése megállíthatatlannak tűnik. A táj szépséges, az alapanyagok ízesek, a vendéglátóhelyek dinamikusan fejlődnek. Most már csak finomhangolni kell. A káptalantóti piac egyre zsúfoltabb, nyári vasárnapokon ki lehetne tenni rá a „megtelt” táblát. Az éttermekbe, bisztrókba is ajánlatos előre helyet foglalni. Vinkó József bemutatja Önöknek a piac termelőit, a Kővirágot, az Istvándy pincészetet, Somlyódi Zsuzsa Kerékbárját, az egyre híresebb Vászolyi Sajtmanufaktúrát, a Zománc Bisztrócskát. Tartsanak a „fazék szellemeivel”. Körképünket ajánljuk minden gourmet hallgató szíves figyelmébe!
/
Szellem a fazékból – Kossuth – július 22., szombat, 11:30
Műsorvezető: Vinkó József
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.