×
Egynyári kaland

Nézze vissza az Egynyári kaland teljes 2. évadát!

1. rész: Nem ez volt megbeszélve

Az epizód galériájának megtekintése>>>

Dóra számára csalódások sorozatával indul a nyári szünet, ráadásul folyamatosan háttérbe szorul a turbékoló Zsófi és Bence mögött. Gábor a barátait idén egy ismerőse házában szállásolja el, de Luca a világ legrosszabb vendéglátósa: eredetileg táncosnak készült, csak hirtelen ötletből nyitott panziót. A békés együttélést Levi, Luca hazaérkező bátyja zavarja meg.

2. rész: A világ legrövidebb kapcsolata

Az epizód galériájának megtekintése>>>

Lucát maga alá gyűri a panzió körüli sok tennivaló. Megpróbálja rávenni Gábort, hogy segítsen neki, a fiú azonban fellázad ellene. Zsófi és Bence úgy érzik, kezdenek eltávolodni egymástól, ezért romantikus biciklitúrára indulnak, de semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezték. Váratlanul felbukkan valaki Dóra múltjából, és, hogy kezelni tudja a helyzetet, kénytelen Levire támaszkodni.

3. rész: Nem is tudod, hogyan fáj

Az epizód galériájának megtekintése>>>

Zsófi nehezményezi, hogy háttérbe szorult Bence életében, és kétségbeesett lépésekkel próbálja felhívni magára a figyelmet. Dóra és Levi egyre több időt töltenek együtt, de úgy tűnik, Levit valami visszatartja a közeledéstől. Luca felajánlja Gábornak, hogy amíg Levi vissza nem megy Pestre, a srác beköltözhet hozzá, a szobájába. Cserébe csak egy utolsó szívességet kér.

4. rész: Bálkirálynők

Az epizód galériájának megtekintése>>>

Gábort a szülei megpróbálják összehozni a náluk vendégeskedő német család lányával. Zsófi kétségbeesetten próbálja helyrehozni a hibát, amit elkövetett. Bence nem tudja mire vélni a lány furcsa állapotát, és Zoénak önti ki a szívét. Adrienn addig piszkálja Lucát, amíg a lány úgy dönt, mégis elmegy az Anna-bálra, és ráveszi Gábort, hogy legyen a kísérője. Amíg Eszter és Levi együtt töltik az idejüket, Dóra Bálinttal vigasztalódik.

5. rész: Hőségriadó

Az epizód galériájának megtekintése>>>

Bence hiába igyekszik, nem tudja elengedni magát Zoéval. Dóra megpróbálja kirángatni Zsófit szakítás utáni depressziójából, és ráveszi, hogy ismerkedjenek. Levi szeretné felvenni a kapcsolatot Dórával, de a lány nem hajlandó neki megbocsátani. Gábor megkéri a féltékeny Lucát, hogy tolmácsoljon közte és német barátnője között.

6. rész: A lehetőségek földje

Az epizód galériájának megtekintése>>>

Levi és Dóra rendbe hozták a barátságukat. Úgy tűnik, több is kialakulhat köztük, de a felbukkanó Péter elbizonytalanítja Dórát. Bence felismeri, hogy nem tudja Zoéval elképzelni a jövőjét, ezért úgy dönt, őszinte lesz a lánnyal. Zsófi készen áll, hogy továbblépjen a szakításon, de randi meghívását váratlan esemény akasztja meg. Lucát kikészíti Veronika állandó jelenléte. Gábor békülő horgászatra indul az apjával.

 

 

 

 

 

 

 

Tovább a műsoroldalra >>>

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.

További olvasnivalók