×

Blog #6: Bikinik!

Elkezdődött a kéthetes felkészítő tábor, íme az első nap krónikája!
Blog
 

3 óra alvás, 4:30-as kelés, 2 óra vezetés, de mindez nem számít: itt vagyunk, elkezdődött a Magyarország Szépe 2017 kéthetes felkészítő tábor Sárváron, az ötcsillagos Spirit Hotelben! A lányok többsége busszal érkezett Budapestről, illetve páran magánúton jutottak el a szállodához, már jó korán.

Miután túlestünk egy rövid eligazításon, ahol Sarka Kata és Rogán Cecília is sok sikert kívánt a versenyzőknek, a szépségek rögtön belecsöppentek a dolgok sűrűjébe: a szobák elfoglalása előtt/közben/után ki kellett sminkelniük magukat, bikinit próbálni, ebédelni, aztán rögtön elsietni a Miss Bikini fotózásra, mindezt egy-másfél óra leforgása alatt.

Ahogy az lenni szokott, a szigorú időbeosztás aztán felborult, így minden tervezett program a többszörösére duzzadt, a lányok viszont pisszenés nélkül, derekasan állták a sarat. Még akkor is, amikor a Miss Bikini választásra tűző napon, legalább 35 fokos (hőmérő nem volt nálam, de árnyékban is folyt rólunk a víz) melegben próbálták el egyesével és közösen a kifutón való szereplést, ráadásul többször.

Aztán megkezdődött a nap legizgalmasabb része, az első alverseny, a Miss Bikini választás, ahol az első helyezett védettséget kap a további alversenyekre, egy valaki pedig kiesik, és búcsúzik a műsortól. Minderre a medencék előtt került sor – a Spirit Hotel éppen ott tartózkodó férfi vendégeinek legnagyobb örömére.

A versenyen harmadik lett Kiss Doris, második Koroknyai Virág, az első pedig Stankovics Beáta, így ő már nem eshet ki a további alversenyeken. Az első három helyezett kihirdetése után azonban jött a szomorú pillanat, a nehéz döntés: ki menjen haza? A csomagok és a szobák még ki sem hűltek, de valakitől már az első napon meg kellett válni. Ez a valaki pedig nem más lett a zsűri döntése alapján, mint Senánszky Flóra.

A programoknak azonban még ekkor sem volt vége: a másnapi helyszínek szemrevételezése után a lányok még leküldték az egész napos igénybevételt egy egyórás edzéssel, meg némi vacsorával, majd nyugovóra tértek. Mi még nem, mert hát a forgatott anyagot meg is kell vágni és kitenni az oldalra, de a lényeg, hogy pörgős, eseménydús volt az első nap, még ilyet!

Az alábbi galériában megleshettek pár képet::

Itt pedig érdemes egy pillantást vetni az első napról készített videós összeállításunkra is. Maradjatok velünk, jövünk a második nappal!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2017/06/DSC_0607-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)