Szombat reggel: Világsztárokkal ad közös jótékonysági koncertet Ariana Grande

A június 3-i adás tartalmából
 

1 milliárd magból álló gyűjtemény, óriási génbank, folyamatosan üzemelő laborok: a klímaváltozás által veszélyeztetett növények megmentésén is dolgozik a londoni Kew Gardens.

Hallgassa meg!

14 millió fotó a kaliforniai Disneylandről, 7 millió az Eiffel-toronyról: egy év alatt ennyi kép került fel az Instagramra a látnivalókról: ingyen reklámok és a közösségi média ereje.

Hallgassa meg!

Mindent rögzítő kamera a jelvény mellé: eredményes volt a fél évig tartó kísérlet, a jövőben minden rendőr digitális rögzítőeszközt visel az egyenruháján Izraelben.

Hallgassa meg!

Királyi pilóta: első tisztként dolgozik a KLM-nél a holland uralkodó. Vilmos Sándor a Fokker 70-es után most a Boeing 737-esre készül megszerezni a szakszolgálati engedélyét.

Hallgassa meg!

Szellemvárosok, felhagyott motelek, benzinkutak: évtizedekig a hanyatlás jellemezte a legendás 66-os utat. A 4000 kilométeres útszakasz most a reneszánszát éli. De mi hívja ide az utazót?

Hallgassa meg!

Interaktív kísérlet a kereszteződésben és drákói szigor a szankcióknál: sokkoló kampányokkal csökkentették a halálos közúti balesetek számát Franciaországban.

Hallgassa meg!

Az utcasarok, ahol a baseballról vitatkozik mindenki: konyhákba meghívott turisták, házi koncertek a belső udvarokban, és az ország első luxusáruháza. Folytatódik Kuba-sorozatunk.

Hallgassa meg!

Világsztárokkal tart közös jótékonysági koncertet június 4-én Manchesterben Ariana Grande.

Hallgassa meg!

Kossuth Rádió – Szombat reggel – június 3, 6:00

Vissza a műsor oldalára>>>

Olvasson tovább