×

Magyarország Szépe - A műsorról

 

A Miss World a világ legnépszerűbb és legnézettebb szépségversenye, több mint 140 országban van jelen.

A Miss World Hungary verseny mindenkinek egyenlő esélyt biztosít, hogy megmérettesse magát ezen a nemes viadalon. A verseny nem csak a külső szépségről szól, hanem a természetes és harmonikus nőről, motivációról, belső tartásról, tehetségről, álmok megvalósításáról és lehetőségről.

A szépségverseny mottója „Beauty with Purpose”, azaz szépség nem csak önmagáért való, célja van, célja kell, hogy legyen, mégpedig az, hogy ráirányítsa a figyelmet azokra, akik támogatásra, segítségre szorulnak, akik a legsebezhetőbbek, ők azok a hátrányos helyzetű gyermekek, akik anya vagy család nélkül kénytelenek felnőni.

2017 nyarán is jön a MAGYARORSZÁG SZÉPE az MTVA képernyőjén!

2017 nyarán is látványos döntőn választjuk majd meg Magyarország Szépét. Az élő showban Magyarország legszebb szépségkirálynő-jelöltjei mutatják meg bájaikat. A műsor fénypontjaként közülük kerül ki az a hölgy, aki a szakmai zsűri szerint méltó arra, hogy egy évig viselje a Miss World Hungary címet.

A felkészülés során a profi szépségipari szakemberek, edzők, fodrászok, sminkesek készítik fel a lányokat a megmérettetésre, a döntőt a televízió élőben közvetíti.

Magyarország Szépe 2017 – Felvezető adás – Június 16., péntek
Magyarország Szépe 2017 – Döntő – Június 18., vasárnap

Korábbi győztesek:

2016 - Gelencsér Tímea (MTI Fotó Mohai Balázs) 2016 – Gelencsér Tímea
(MTI Fotó Mohai Balázs)
2015 - Kiss Daniella (MTI Fotó Máthé Zoltán) 2015 – Kiss Daniella
(MTI Fotó Máthé Zoltán)
2014 - Kulcsár Edina (MTI Fotó Illyés Tibor) 2014 – Kulcsár Edina
(MTI Fotó Illyés Tibor)

Magyarország Szépe 2016 teljes adás >>>