Egynyári kaland

Szombaton kezdődik az Egynyári kaland 2. évada!

A népszerű sorozat május 13-án folytatódik, addig is újranézhető az első évad!

Egynyári kaland 2. évad 1. rész: Nem ez volt megbeszélve
Dóra számára csalódások sorozatával indul a nyári szünet, ráadásul folyamatosan háttérbe szorul a turbékoló Zsófi és Bence mögött. Gábor a barátait idén egy ismerőse házában szállásolja el, de Luca a világ legrosszabb vendéglátósa: eredetileg táncosnak készült, csak hirtelen ötletből nyitott panziót. A békés együttélést Levi, Luca hazaérkező bátyja zavarja meg…

A második évad története ott folytatódik, ahol az első befejeződött – egy év elteltével. A fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza Balatonfüredre: Zsófi (Schmidt Sára) és Bence (Rubóczki Márkó) párként, Dóra (Dobos Evelin) és Gábor (Héricz Patrik) pedig barátokként. Négyesük a szerelmi csalódás miatt hazaköltöző Levivel (Király Dániel), és húgával, a különcködő Lucával (Walters Lili) egészül ki. A romantikus szálak mellett ismét megjelennek a családi kapcsolatok, és természetesen a humor is fontos eleme marad a sorozatnak.

Az első évad jelenleg is visszanézhető a Médiaklikken, illetve megújult a műsor aloldala is, ami itt található. Május 13-tól tehát hat héten keresztül, minden szombat este 19:30-tól Egynyári kaland 2. évad!

Tovább a műsoroldalra >>>

További olvasnivalók