Korkóstoló: A gyümölcsborok zamatos világa

A május 7-i adás tartalmából
 

Hallgassa meg!

– A serdülőkori elszakadás és a gasztrománia összefüggései. A nyugalmazott tanár története, aki előbb fejben kóstol, aztán főz.

– Pékség a három tarka macskához címezve. Fantáziadús kenyerek tízféle lisztből.

– Magyar bor határok nélkül. Hatvan borász érkezett a szomszédos országokból az ópusztaszeri szabadegyetemre.

– Ribizke, málna és eper alkoholmámorban. Gyümölcsborok zamatos világa.

– Pantomimes ötletek a konyhából. Méhes Csaba Grand Pix-díjas művész főzés közben is tud mosolyt faragni.

Fotó: http://www.borsarok.hu

Korkóstoló – Kossuth – május 7., vasárnap, 9:30

Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória

Korábbi adások>>>

Olvasson tovább