Lendület: A 23. Női Nemzetközi Matolay Elek Emlékv

Az április 27-i adás tartalmából
 

A Lendület április epizódjának középpontjában a 23. Női Nemzetközi Matolay Elek Emlékverseny áll, a műsor április 27-én, csütörtökön 21.30 órától látható az M4 csatornán.
A hölgyek egyik legrangosabb hazai nemzetközi versenye a tavaszi szezonban a Matolay Elek Emlékverseny volt, amely Kiskunfélegyházán került megrendezésre még a tornászok kolozsvári Európa-bajnoksága előtt. Már itt is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kontinensviadalon sporttörténelmi ezüstérmet szerző Kovács Zsófia, így nem véletlen, hogy az Ászok ásza rovat vendége a dunaújvárosi sportoló. A Nehéz napban nemcsak a felnőttek mutatkoznak be, hanem a kisebb korosztályok is, hiszen ez a viadal az ifik és a serdülők számára is a legnagyobb hazai nemzetközi megmérettetés. Az Ígéret földjében Draskóczy Imre szövetségi kapitány pontoz, míg a Különvéleményben az Európa-bajnok Guczoghy György árul el kulisszatitkokat.

A Tökéletes mozdulat most is MATSZ egy másik szakágáról, a ritmikus gimnasztikáról szól, hiszen 2017. május 19. és 21. között a budapesti Papp László Sportaréna ad otthont a sportág Európa-bajnokságának. Megtudhatjuk, hogy a három felnőtt induló, Kis Alexandra, Váray Míra és Pigniczki Fanni milyen szerekkel mutatkozik be, Deutsch-Lazsányi Erika, az MRGSZ TB vezetője pedig azt is elárulja, minek köszönhető a három válogatott versenyző sikere.

Lendüljenek velünk!

Tovább a Lendület oldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább