×

Túl az Óperencián - Szirtes Tamás - 14. hét

Az április 3. és április 9. közötti tartalomból.
 

A Madách Színház ügyvezető igazgatója a maximalizmusáról híres. Kiapadhatatlan fantáziával és hihetetlen munkabírással teremt újat, és ugyanilyen intenzitással ügyel arra, hogy a már régóta műsoron lévő előadások ne veszítsenek frissességükből.

Öt évvel a diplomája kézhezvétele után került a Madách Színházhoz, amelynek ma ügyvezető igazgatója. A többek között Kossuth- és Jászai Mari-díjjal elismert színházi rendező a hetvenes és nyolcvanas években főként prózai műveket vitt színre, az elmúlt két évtizedben pedig olyan világhírű musicaleket is bemutatott új értelmezésben, mint a József és a színes, szélesvásznú álomkabát, a Chicago, Az Operaház Fantomja, valamint a Macskák, a Jézus Krisztus szupersztár, a Mary Poppins és a Mamma Mia. A nyár elején egy rendkívüli rendezvény sorozatra készül: színházában rendez fesztivált, amely főhajtás William Shakespeare előtt.

Erről és természetesen még sok-sok személyes és szakmai titokról is kérdezem az Igazgató Urat, jövő héten, Túl az Óperencián műsorunkban.

Várja Önöket szeretettel a szerkesztő-műsorvezető: Nagy Ibolya

Túl az Óperencián minden nap 9:04-től és 18:04-től a Dankó Rádióban!

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább