Lendület: A férfiak csapatbajnokságának 1. fordulója

A március 30-i adás tartalmából
 

A Lendület márciusi epizódjának középpontjában a férfiak csapatbajnokságának 1. fordulója áll, az adás március 30-án, csütörtökön 17.35 órától látható az M4 csatornán.

A tavaszi versenyszezon első hazai megmérettetése a férfi csb 1. fordulója volt, így az Egy nehéz napban a viadalon induló csapatok tornászai mutatkoznak be, továbbá az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián is megszólal, aki ezen a versenyen nézőként volt jelen. Az Ászok ásza rovat vendége a győztes FTC Ybl Tervező csapata, míg az Ígéret földjében Sóvágó Lajos szövetségi kapitány pontoz. A Különvéleményben a szokások szerint Dr. Magyar Zoltán nyilatkozik, a Magyar Torna Szövetség elnöke nemcsak a csb-ről mondja el véleményét, hanem méltatja a Világkupa-ezüstérmes, Eb 8. helyezett, sokszoros válogatott Csillag Tündét, aki a szombathelyi Csillagok közt gálán búcsúzott az aktív tornától.

A Tökéletes mozdulat most is MATSZ egy másik szakágáról, a ritmikus gimnasztikáról szól, hiszen 2017. május 19. és 21. között a budapesti Papp László Sportaréna ad otthont a sportág Európa-bajnokságának. Ezúttal Kovács Andrea versenyigazgató avat be minket a részletekbe, a junior válogatottat pedig Juhász Anna csapatkapitány mutatja be.

Lendüljenek velünk!

Tovább a Lendület oldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább