Szellem a fazékból: A nagy dilemma - Savanyú, vagy édes káposztából készüljön a töltött káposzta?

A március 25-i adás tartalmából
 
Hallgassa meg!

A töltött káposztát ezúttal új aspektusból vizsgálja meg a Szellem a fazékból műsorvezetője, Vinkó József. Savanyú, vagy édes káposztából készüljön? Ez itt a kérdés! És mennyire legyen savanyú a savanyú? Már 1902-ben, amikor Emma asszony híres receptgyűjteménye első alkalommal megjelent, azon is éles vita robbant ki erdélyi és magyarországi úriasszonyok között, hogyan főzik az igazi töltött káposztát: a savanyú káposzta levével, vagy anélkül? A dilemma feloldásában ezúttal Ruprecht László és Varju Viktor séfek segédkeznek.

Szellem a fazékból – Kossuth – március 25., szombat, 9:30

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább