180 perc: EU-csúcs után

A március 13-i adás tartalmából

ifj. Balsai István, jogász – EU-csúcs után; Lengyelország hogy akadályozhatja az Unió munkáját és mit érhet el ezzel? + Kétsebességes Európa.

Hallgassa meg!

Mráz Ágoston Sámuel, Nézőpont – Hétfőn megválasztják Magyarország következő köztársasági elnökét. (a választás menete, jelöltek, politikai célok)

Hallgassa meg!

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője – Majtényi László támogatása az államfőválasztáson. + Ellenzéki egyeztetések.

Hallgassa meg!

Mirkóczki Ádám, ogy. képviselő, a Jobbik szóvivője – Nem vesznek részt az államfőválasztáson. + A Jobbik kapcsolata Simicska Lajossal.

Hallgassa meg!

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője – Áder János jelölése és támogatása az államfőválasztáson. Majtényi László Soros György államfőjelöltje.

Hallgassa meg!

Frank Füredi, szociológus – A nyugati társadalmak kulturális útvesztője, elitváság. (Keresztesháború a hagyomány ellen címmel tart előadást, az Eötvös-előadások keretében a Várkert Bazárban hétfőn)

Hallgassa meg!

Fábián Gergely, MNB igazgató – Ősztől “fogyasztóbarát” minősítést kapnának azok a hiteltermékek, amelyek megfelelnek a jegybank szigorú kritériumainak.

Hallgassa meg!

Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke – Országos felsőoktatási adománygyűjtést szervez a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának Mentorprogramja hátrányos helyzetű családok részére

180 perc – Kossuth – március 10., péntek, 6:00

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább