×

Túl az Óperencián - Oroszlán Szonja - 9. hét

A 9. heti tartalomból (február 27 - március 5.)
 

Az ismert színésznő 1993 és 1997 között a Cool Miners nevű zenekar énekesnője volt, majd 2001-ben Szirtes Tamás növendékeként elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical színész szakát.
Pályafutása első évét a kecskeméti Katona József Színház társulatánál töltötte, az ezredfordulót követően pedig játszott a Vígszínházban és a Centrál Színházban is. 2006 óta a Madách Színház tagja, jelenleg a fővárosi teátrum olyan nagy sikerű darabjaiban szerepel, mint a Mary Poppins – amelyben a címszereplőt alakítja –, a Poligamy és az 1×3 néha 4 avagy Egyszerháromnéhanégy. A kilencvenes évek vége óta szinkronszínészként is dolgozik, a mozik vásznain pedig a Valami Amerika első és második részében, a Magyar vándorban és az Egy bolond százat csinál című vígjátékban is látható volt. 2008-ban Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki.

Két éve Amerikában, Philadelphiában él és legközelebb csak nyáron jön haza egy forgatásra. Izgalmas régi-új élet….. Hiszen nem először él kint. Az USA-ból és az USA-ról is „tudósít” minket egész héten vendégünk, akivel telefonon beszélgetek.

Várja Önöket szeretettel a szerkesztő-műsorvezető: Nagy Ibolya

Túl az Óperencián minden nap 9:04-től és 18:04-től a Dankó Rádióban!

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább