/
Petit Paris Pesten. Franciás reggeli, könnyed ebéd és ínyenc, kávéházi uzsonna az arany lapocskákon kucorgó csodaszép sütik mellett.
Diadal a borok, párlatok és pezsgők terepén. Sztorik Tüü Pétertől, 2017 magyar sommelier bajnokától.
A guruló málnáktól a koppanó spenót levelekig. Vitaminban dúskáló zöld-koktélok, fagyasztott alapanyagokból.
Háztáji, avagy a termőföldtől az asztalig szemmel tartott portéka. Disznótoros akár online is.
Két hetente műsoron a borsostokány. Zene- és konyaművészetről Pecze Balázs trombitaművésszel.
Fotó: http://www.cookta.hu/
Korkóstoló – Kossuth – február 26., vasárnap, 9:30
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.