/
A „Szellem a fazékból” ezen a héten a gurulyával foglalkozik. Legalábbis az első 3 percben. Utána a következő ételek sorjáznak: bandurka, bigyirkó, bolyóka, földikörtvély, péra, kukulyó, piskó, pityere, bárabulya, pityorka. svábtök, kutyatök. A csucsorkához teszünk egy kis paprikát, jóféle kolbászt, tésztát vagy tarhonyát, lepirítjuk (vagy sem), felöntjük sok (vagy kevés) vízzel, és máris előttünk gőzölög a paprikás krumpli. Vinkó József a hóvégi lapos pénztárcák kedvencének dicséretéhez igénybe veszi a magyar írók és költők segítségét. Akik pedig társai lesznek a kondér előtt: Ugron Zsolna és Temesi Ferenc, írók, valamint Bíró Lajos, séf.
Szellem a fazékból – Kossuth – február 25., szombat, 9:30
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.