Csak színház és más semmi

Ismerkedjen meg a Csak színház és más semmi 2. évadának új szereplőivel!

A 2. évad február 24-én, pénteken kezdődik a Dunán, 20:30-tól.
 

A sorozat második évadában olyan színészekkel bővült a sztárcsapat, mint Tenki Réka, Móga PiroskaMészáros Béla és Klem Viktor! Ismerjék meg az általuk alakított új karaktereket, Editet, Ivettet, Miklóst és Mátét.

Edit (Tenki Réka)
Késői harmincas, sztár jelmeztervező, akinek a PR-ja jobb, mint a képességei. Minden partin ott van, mindig tudja, hogy helyezkedjen, és gond nélkül tervezteti meg a jelmezeket az asszisztenseivel, amiért utána learatja a babérokat.

Ivett (Móga Piroska)
Még az egyetemről ismeri Lilit és Petit. Igazi bajkeverő, semmitől nem riad vissza és mindent latba vet, hogy elérje célját, akár a szakmai, akár a magánéletében.

Miklós (Mészáros Béla)
45 éves, üzletember. Nyitott, szerethető, pozitív ember. Mindenben sikeres. Komolyan gondolkozik azon, hogy pénzt fektessen a színházba. Nem annyira a művészt, mint inkább Petra fogta meg, akit minden lehető módon igyekszik meghódítani.

Máté (Klem Viktor)
28 éves rendező. A kritikusok imádják, rengeteg díjat kapott formabontó előadásaiért. A lakásfoglalókat azért vállalta el, mert a saját kamaszkorát látta benne. Nőcsábász, de valójában fél a saját érzéseitől és nem mer elköteleződni.

Az új évad február 24-én, pénteken 20:30-kor kezdődik a Dunán >>>
Nézze vissza a Csak színház és más semmi teljes 1. évadát >>>
Tovább a műsoroldalra >>>

További olvasnivalók