– Vacsora mattsötétben. Matató vendégek és éjjellátó kamerával közlekedő pincérek.
– Egészséges kompromisszum, avagy “light-os” csábítások az Angyalok konyhájában. Könnyített menet a csillagtökmagos cukkini krémlevestől a somlói galuskáig.
– Furmint Február nyolcadszor. Illatos, zamatos élményekkel a tél szürkesége ellen.
– Egy meszely az fél icce. Kézzel írt receptes könyvek Szabó Magda hagyatékából.
– Világevő a világversenyen. Hogyan készül Jókuti András gasztroblogger a Bocuse d’Or lyoni döntőjének műsorvezetői feladatára?
Korkóstoló – Kossuth – január 22., vasárnap, 9:30
Szerkesztő: Bencze Andre
Műsorvezető: Kumin Viktória
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.