Korkóstoló: Receptek az Óperenciás tengeren túlról

A január 8-i adás tartalmából

00:00

/

Hallgassa meg!

– Amerikában sem csak hamburgerből van a terítés. Receptek az Óperenciás tengeren túlról.

– Menzakoszt versenyben. Februárban kiderül, hol esznek a legjobbat a diákok.

– Mindent a borról a Pálinkás Pincészetben. Aba Sámuel hajdani birtokának mai erényei.

– Igényesen nem keveset. A fine dining és a magyar gyomor találkozása Pesten.

– Magnézium az olaszrizlingben, kálium a kéknyelűben, vas a somlói borban. Ínyencnek lenni nemcsak pillanatnyi öröm, hanem jót tesznek az egészségnek is. Tóth Loon színművész ételről, italról és az életről mesél.

Fotó: http://globe-views.com/

Korkóstoló – Kossuth – január 8., vasárnap, 9:30

Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória

Korábbi adások>>>

Olvasson tovább