/
– Amerikában sem csak hamburgerből van a terítés. Receptek az Óperenciás tengeren túlról.
– Menzakoszt versenyben. Februárban kiderül, hol esznek a legjobbat a diákok.
– Mindent a borról a Pálinkás Pincészetben. Aba Sámuel hajdani birtokának mai erényei.
– Igényesen nem keveset. A fine dining és a magyar gyomor találkozása Pesten.
– Magnézium az olaszrizlingben, kálium a kéknyelűben, vas a somlói borban. Ínyencnek lenni nemcsak pillanatnyi öröm, hanem jót tesznek az egészségnek is. Tóth Loon színművész ételről, italról és az életről mesél.
Fotó: http://globe-views.com/
Korkóstoló – Kossuth – január 8., vasárnap, 9:30
Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.