×

Zsebünkben A Dal 2017

dal_app

Alig pár nap, és kezdődik Magyarország egyik legkedveltebb zenei tehetségkutatója, A Dal 2017 a Duna közszolgálati csatornán. A műsorhoz kapcsolódóan a közmédia a költséghatékony és felhasználóbarát környezet kialakítása érdekében egy olyan okostelefonos interaktív keretalkalmazást fejlesztett ki, mely a jövőben újraprogramozás nélkül használható lesz minden, a közmédiában műsorra tűzött szavazós műsorban.

Debütálását követően a Médiaklikk Plusz a jövőben a közmédia egységes, a véleménynyilvánításhoz regisztrációt igénylő szavazós applikációjaként működik majd. A Dal 2017 kapcsán nyomon követhetjük a versenyzők adatlapjain keresztül azt, hogy állnak A Dalban. A Médiaklikk Plusz bevezetése a Médiaklikk applikáció, és a http://mediaklikk.hu Video On Demand portál-rendszerének továbberősítése is egyben.

A Médiaklikk Plusz applikációval az MTVA újabb mobilalkalmazás segítségével szolgálja ki a nézői igényeket, és újdonságként az applikáció immár közösségi médiás regisztrációval, egyszerűen használatba vehető.

A sportbarátok az M4 Sport dedikált applikációjában találhatják meg az őket érdeklő sporttartalmakat, legyen szó fociról vagy éppen kézilabdáról. Akiket specifikusan csak a F-1 hírei érdekelnek, azoknak szól az MTVA Boxutca, ahol tematikus válogatásban jelennek meg a Formula-1 hírei.

A PetőfiLive applikáció a Petőfi Rádió és a Petőfi TV közös alkalmazása, ahol egyszerre hallgathatjuk a Petőfi rádiót élőben, vagy nézhetjük vissza a Petőfi TV Én vagyok itt c. műsorát. A Híradó alkalmazása a közszolgálati médiacsoport online hírportáljának, a hirado.hu szájtnak az appja.

Az MTVA Médiaklikk Plusz applikációja az alábbi linkeken érhető el:
iOSAndroid / Windows Phone