Korkóstoló: Aszúban a karácsony ízei

A december 25-i adás tartalmából.
 

Hallgassa meg!

Az elegendő mennyiségű időt és a jó társaságot sosem szabad kihagyni egy jó ételreceptből – állítja Gazsó György színművész, a Radnóti Miklós Színház társulatának tagja.

A rostélyos és a mézeskalács találkozása Pesten. Hónapokig érlelt steakre támaszkodó mediterrán konyha az ünnep árnyékában.

Méz, aszalt gyümölcs, fűszerek, citrusok és karamell a palackban. Aszúban a karácsony ízei.

Fenséges étek a királynék városában. Veszprémi kóstoló libás felütéssel.

A karácsonyi süllő legendája a pucolástól a sütésig. Ertl Péter, a Nemzeti Táncszínház igazgatója mesél régi és mai családi karácsonyokról.

Korkóstoló – Kossuth – december 25., vasárnap, 9:30

Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória

Korábbi adások>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább