Az elegendő mennyiségű időt és a jó társaságot sosem szabad kihagyni egy jó ételreceptből – állítja Gazsó György színművész, a Radnóti Miklós Színház társulatának tagja.
A rostélyos és a mézeskalács találkozása Pesten. Hónapokig érlelt steakre támaszkodó mediterrán konyha az ünnep árnyékában.
Méz, aszalt gyümölcs, fűszerek, citrusok és karamell a palackban. Aszúban a karácsony ízei.
Fenséges étek a királynék városában. Veszprémi kóstoló libás felütéssel.
A karácsonyi süllő legendája a pucolástól a sütésig. Ertl Péter, a Nemzeti Táncszínház igazgatója mesél régi és mai családi karácsonyokról.
Korkóstoló – Kossuth – december 25., vasárnap, 9:30
Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.