×

Túl az Óperencián - Nagy Sándor - 50. hét

A Túl az Óperencián 50. heti ajánlója
 

Nagy Sándor, a harminchat éves, kisvárdai születésű színész és énekes már középiskolás évei alatt tagja volt egy amatőr színtársulatnak. 1998-ban pedig már Kocsák Tibor meghívására eljátszott egy kisebb szerepet a Madách Színházban, az akkor bemutatott Nyomorultak című musicalben.
Ezzel párhuzamosan a Piccolo Színház társulatához került, ahol Miklós Tibortól és Nagy Anikótól is sok segítséget kapott.. 2005-ben elvégezte a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakát, majd visszatért a Madáchba, illetve Homonnay Zsolttal és Balczó Péterrel közösen megalapította az Adagio együttest, amely a klasszikus zenét ötvözi a vokális poppal. A formáció az ő 2010-es kiválásáig négy lemezt mutatott be, ám nem csak énekesként vált egyre népszerűbbé, hanem színészként is, hiszen már ekkoriban magára ölthetett olyan szerepeket, mint Raoul Az Operaház Fantomjából és Ben Silverman A Napsugár fiúkból. Napjainkban is a Madách Színház tagja, számos nagy sikerű musicalben látható, de a Játékszínbe is több darabban fellép.
32 évesen megjárta az El Caminot, ami valóban nagy tanulság volt számára. Út Önmagához. Erről, de természetesen számtalan témáról esik szó egész héten, sok-sok zenével fűszerezve.

Túl az Óperencián minden nap 9:04-től és 18:04-től a Dankó Rádióban!

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább