Jónak lenni jó!

Jónak lenni jó! - Folyamatosan érkeznek a felajánlások

Zenészek, sportolók és művészek eddig több mint 30 tárgyat ajánlottak fel a Magyar Református Szeretetszolgálat tevékenységének támogatására a közmédia Jónak lenni jó! című jótékonysági kampányában.
 

Az akció részeként december 18-án, vasárnap egész napos műsorfolyammal várják az érdeklődőket a közmédia minden csatornáján. A kezdeményezést az adományvonal hívásán túl neves művészek, zenészek és sportolók által dedikált tárgyak megvásárlásával is lehet támogatni. A fix árral rendelkező, valamint licitálható relikviákat a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon lehet megtekinteni.

December 18-án lehet licitálni a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. Viktória-mintával festett korsóvázájára, amelyre Jean-Paul Belmondo, Törőcsik Mari és Király Gábor aláírása került, ezen felül a világhírű francia filmszínész, Jean-Paul Belmondo Cerruti márkájú kabátját ajánlotta fel egy dedikált fotójával és egy hitelesítő levéllel. Ezeknek a becses tárgyaknak az induló ára 500 ezer forinttól indul.

Fix áron vásárolható meg többek között Bodrogi Gyula távcsöve, a művész dedikálásával, Törőcsik Mari színművész botja, Gyurta Gergely dedikált nemzeti pólója, amit számos nemzetközi versenyen viselt, valamint a Puskás Ferenc, Grosics Gyula, Hidegkuti Nándor és Buzánszky Jenő által dedikált focilabda.

A kínálatban szerepel Fábián Éva „csőrös” teás-kávés kancsója, Gyurta Dániel érme dedikált díszdobozban, amelyet Országos Bajnokságon, 200 méteres mellúszásban nyert, és Rákosi Bernadett Őszi táj című képe.

A felajánlott tárgyakról az MTVA Közönségszolgálatának elérhetőségein, a +36 1 759 5050-as telefonszámon, valamint a kozonsegszolgalat@mtva.hu, valamint a jonaklennijo@mtva.hu email címen keresztül érdeklődhetnek, illetve a holnapon található, meghatározott áron lehet megvásárolni.

A közmédia idén a Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve folytat gyűjtést a beteg gyermekek, a szegénységben élő (Szabolcs, Szatmár, Borsod, Baranya, Somogy) rászorulók, és a kárpátaljai magyarság megsegítésére, az országban élő hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő emberek támogatására. Az adományvonal a 1358-as számon érhető el, ahol hívásonként 250 forinttal lehet támogatni az akciót.

További olvasnivalók