Korkóstoló: Both Miklós az ukrajnai asszonykórusról és az ukrán vendéglátásról

A december 11-i adás tartalmából.
 
Hallgassa meg!

Vadalma, vadkörte, berkenye. Kézzel szedett, jórészt vadontermő gyümölcsök adják a bükkaranyosi pálinka testét és lelkét.

Thai konyha Pesten. A magyar faipari szakmunkás úgy megszerette az ázsiai kosztot, hogy okleveles szakácsművész lett.

A tokaji Patricius Borház Kft. az Év Pincészete. Korkóstolós interjú sikerről, munkáról, összességében a jó bor születéséről.

Az első magyar tea sommelier. Korántsem minden, hogy mikor milyen teából száll fel előttünk a gőz.

Dallamokat, hangokat gyűjt a világ eldugott csücskeiből a fiatal magyar zeneszerző. Both Miklós mesél a Budapestre hozott ukrajnai asszonykórusról és persze az ottani vendéglátásról is.

Korkóstoló – Kossuth – december 11., vasárnap, 9:30

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Korábbi adások>>>

Olvasson tovább