Vadalma, vadkörte, berkenye. Kézzel szedett, jórészt vadontermő gyümölcsök adják a bükkaranyosi pálinka testét és lelkét.
Thai konyha Pesten. A magyar faipari szakmunkás úgy megszerette az ázsiai kosztot, hogy okleveles szakácsművész lett.
A tokaji Patricius Borház Kft. az Év Pincészete. Korkóstolós interjú sikerről, munkáról, összességében a jó bor születéséről.
Az első magyar tea sommelier. Korántsem minden, hogy mikor milyen teából száll fel előttünk a gőz.
Dallamokat, hangokat gyűjt a világ eldugott csücskeiből a fiatal magyar zeneszerző. Both Miklós mesél a Budapestre hozott ukrajnai asszonykórusról és persze az ottani vendéglátásról is.
Korkóstoló – Kossuth – december 11., vasárnap, 9:30
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.