Napközben: Vajon mindannyian kidobjuk a lakásunkból a fölöslegessé vált dolgokat?

A november 5-i adás tartalmából

Hallgassa meg!

Függők gyermekei- milyen szenvedélybeteg szülő mellett felnőni? Hogyan tudja valaki, akit kiszámíthatatlan családdal vert meg a sors, rendbe hozni az életét? Ki tud ebben segíteni? Megismerhetik a pszichológus véleményét, valamint az ACA (alkoholisták felnőtt gyermekei) csoportot.

Hallgassa meg!

Lomtalanítás otthon – vajon mindannyian kidobjuk a lakásunkból a fölöslegessé vált dolgokat? Mikor kell megválni valamilyen használati tárgytól, ruhától? Miért tart meg az egyik ember mindent és nem tart meg semmit a másik? Született vagy tanult a rend iránti érzék és vágy? Összefügg-e a külső rend a belső kiegyensúlyozottsággal?

Hallgassa meg!

Dec. 9 lesz a középfokú központi írásbeli vizsgára jelentkezés határideje. Mit kell tenni a leendő gimnazistának ill. szüleinek? Mikor és miben segít az általános iskola? Hétfőn még csak ötödike, aki akkor hallgatja meg a tennivalókat, még időben lesz.

Hallgassa meg!

Karácsony előtt hajlamosabbak vagyunk akár feleslegesen is költekezni – erre építenek a bankok is az áruvásárlási hitelekkel, a személyi kölcsönökkel valamit a hitelkártyákkal. Sokaknak jól jön az akár 0 százalékos THM, de van, aki meggondolatlanul ugrik bele. Mire kell ügyelni és milyen lehetőségek vannak most a piacon? Utolsó fél óránkban erről lesz szó, fél 11 és 11 között.

MTVA/Bizományosi: Róka László 

Napközben – Kossuth – december 5., hétfő, 9:00

Tovább a műsoroldalra>>>

Olvasson tovább