Napközben kerékbilincs, autóelszállítás, parkolási büntetés

A november 21-i adás tartalmából.
 

Távházasságok – Amikor a házaspár egyik fele külföldön dolgozik, a családnak sok nehézséggel kell szembenéznie, de persze pozitív hozadékai is lehetnek ennek a helyzetnek. Melyek ezek a pár és a gyermekek szemszögéből?

Hallgassa meg!

Víz világtalálkozó – Az esemény célja lökést adni a fenntartható fejlesztési célokhoz és az ENSZ 21. klímakonferenciáján elfogadott Párizsi Klímamegállapodás vízgazdálkodási vonatkozásainak gyakorlati megvalósításához. A műsorban szó esik arról, hogy Magyarország víz nagyhatalom, nemcsak azért, mert bőven rendelkezésre áll a tiszta ivó víz, de világszínvonalú a vízügyi tudásunk is. Egy kicsit kitekintünk ebből a kényelmes helyzetből, arról beszélgetünk majd, hogy a nálunk kevésbé szerencsés területeken hogy lehet megoldani az egyre feszítőbb víz körüli problémákat.

Hallgassa meg!

Kerékbilincs, autóelszállítás, parkolási büntetés – Hol, mire számíthatunk, ha rossz helyen állunk meg? És persze az is kiderül, hogy mennyibe kerülnek a szankciók.

Hallgassa meg!

Egészségügyi szűrések és elérhetőségük – Elsősorban felnőttek szűréséről beszélgetünk, arról, hogy hány éves korban mire kell odafigyelni, és milyen gyakran jó ismételni a vizsgálatokat. Igyekszünk majd a teljességre törekedni, és annak is utánajárunk, hogy könnyen hozzáférhető-e mindez.

Hallgassa meg!

MTI Fotó: Füzesi Ferenc

Napközben – Kossuth – november 21., hétfő, 9:00

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább