×

Túl az Óperencián - Gallusz Nikolett - 46. hét

A Túl az Óperencián 46. heti ajánlója
 

Gallusz Nikolett, az ismert énekes és színésznő középiskolás éveit Japánban és Ausztráliában  töltötte, a távoli tájakról hazatérve pedig a Színház- és Filmművészeti Főiskola musical szakára nyert felvételt, ahol 2001-ben szerzett diplomát.
Néhány esztendővel később, 2003-ban Juhász Attilával és Németh Gáborral ( Némóval ) közösen megalapította a nyolcvanas évek és az ezredforduló slágereinek hangzásvilágát egyedien ötvöző Club 54 nevű együttest, amely 2007-ig négy lemezt jelentetett meg. Ezzel egy időben a fővárosi Madách Színház deszkáin is feltűnt, a teátrum népszerű musicaljeiben, így a Jézus Krisztus szupersztárban, a Macskákban, a Mamma Mia!-ban és a Mary Poppinsban napjainkban is látható. Mindemellett az Argóban, a Magyar vándorban és a Szinglik éjszakája című filmben is szerepelt, 2012-ben pedig Vizy Mártonnal együtt bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjébe.
A színház mellett tanul, és jelenleg képzi magát a Károli Gáspár Református Egyetemen. 2017-ben kapja meg a második diplomáját.

Várok mindenkit szeretettel: Nagy Ibolya – szerkesztő-műsorvezető

Túl az Óperencián minden nap 9:04-től és 18:04-től a Dankó Rádióban!

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább